Favorite

Condiții de închiriere

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE ÎNCHIRIERE A AUTOVEHICULELOR:

Un autoturism se închiriază în termenii și condițiile SRL SUCCESS & DIVESGROUP, prevăzute în Contractul de închiriere auto. Vă rugăm să citiți cu atenție și să semnați dacă sunteți de acord cu termenii acestuia.

Termenii acordului:

1. Locatarul care dorește să închirieze un autoturism trebuie să îndeplinească cerințele, standardele și calificările SRL SUCCESS & DIVESGROUP, și anume: vârsta minimă de 25 de ani și 3 ani de experiență în conducere. Respectarea condițiilor trebuie confirmată cu un pașaport și un permis de conducere valabile.

2. Societatea SRL SUCCESS & DIVESGROUP are dreptul de a nu închiria o mașină fără explicații suplimentare.

OPȚIUNI DE PLATĂ:

Plata se face în numerar la rata BNM din momentul semnării contractului. De asemenea, există posibilitatea de a plăti cu carduri de credit. Garanția în numerar este obligatorie!

Servicii suplimentare incluse în prețul de închiriere a mașinii:

 • Ulei de motor;
 • Servicii de întreținere;
 • Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto.

Chiria nu include combustibilul, iar perioada minimă este de o zi, respectiv 24 de ore. În cazul în care un locatar reușește să returneze o mașină în termen de o oră de la încheierea acestei perioade, nu se vor percepe fonduri suplimentare pentru întârziere. Orele suplimentare se plătesc în cuantum de cinci euro pentru fiecare 60 de minute. Întârzierea de trei ore îl va costa pe client suma corespunzătoare întregii zile de închiriere. În cazul în care un chiriaș dorește să depășească perioada de închiriere, acesta trebuie neapărat să informeze compania, să se prezinte personal pentru prelungirea contractului și să plătească un termen de închiriere. În cazul în care nu reușește să facă acest lucru, compania are dreptul de a anunța organele de poliție cu privire la furtul auto.

ÎNCHIRIAȚI O MAȘINĂ CU ȘOFER:

Prețul pentru un șofer este de 15 euro pe zi, ceea ce înseamnă o zi de lucru de opt ore.

ECHIPAMENTE CU DESTINAȚIE SPECIALĂ:

Scaun auto și navigator – doi euro pe o zi.

REZERVA DE COMBUSTIBIL:

În cazul în care un autovehicul este returnat cu rezervorul gol sau cu lipsă de combustibil, plata se face în valoare de 1,2 euro pentru fiecare litru.

ÎNCHIRIEREA ȘI PRIMIREA ULTERIOARĂ A MAȘINILOR:

Acest serviciu este gratuit și este disponibil în compania SRL SUCCESS & DIVESGROUP, în aeroport și în gară în timpul orelor de lucru. Livrarea la domiciliu este disponibilă în Chișinău. Prețul este de zece euro. Acest serviciu este disponibil și în afara orelor de program, dar numai dacă a fost efectuată o anchetă preliminară.

ÎNCHIRIEREA UNEI MAȘINI ÎNTR-O ANUMITĂ DIRECȚIE:

În cazul în care un chiriaș utilizează acest serviciu, acesta trebuie să ia legătura cu societatea pentru a clarifica informații suplimentare.

INDEMNIZAȚIE PENTRU ACCIDENTE RUTIERE:

În astfel de situații, clientul firmei SRL SUCCESS & DIVESGROUP este responsabil pentru refacerea completă a unei daune la vehicul:

 • conducerea sub influența unor substanțe cu impact asupra psihicului său și în stare de ebrietate alcoolică;
 • neatenție pe drum sau acțiuni premeditate care implică avarierea unui autovehicul;
 • utilizarea unei mașini de către una sau mai multe persoane ale căror nume nu sunt specificate în contractul de închiriere, precum și de către persoane care nu au împlinit vârsta de optsprezece ani;
 • deteriorarea părții interioare a unui automobil, a suspensiei și a anvelopelor acestuia;
 • funcționarea mașinii în zonele înalte, în zonele neasfaltate etc.;
 • încălcarea regulilor de circulație;
 • nicio dovadă din partea poliției în timpul livrării mașinii;
 • este necesară o aprobare preliminară pentru a face modificări ale termenilor și condițiilor.