SUCCESS2

logo-free222

Aeroportsamolet0
Auto din 12 €

 

moldova(+373) 78 777 058
france(+373) 78 777 059

logo-b

 

Compania SUCCESS & DIVESGROUP activează profesionist pe piața chiriei automobilelor din Chișinău
bd. Negruzzi. 2
Chișinău
2000
Moldova

Despre Noi - "Success & Divesgroup"

Compania SUCCESS  &  DIVESGROUP activează profesionist pe piața chiriei automobilelor din Chișinău. Noi oferim în chirie automobile atât pentru călătorii cât și pentru transporarea pasagerilor pe teritoriul Moldovei.

Managerii noștri vă vor ajuta să alegeți automobilul care corespunde tuturor cerințelor Dumneavoastră, inclusiv de stil. Noi lucrăm în permanență asupra ridicării nvielului de calitate a deservirii clienților care doresc să închirieze o mașină de la compania SUCCESS  &  DIVESGROUP. Veți fi plăcut surprinși de prețurile pentru arendă și chirie a automobilelor în Moldova.

Comentarii  

#1 Baha 24-09-2016 21:21
Din toate companiile pe care le-am cunoscut, pot spune cu incredere ca aceasta companie e cea mai buna, din toate punctele de vedere... Am ramas foarte multumit si placut surprins de serviciile prestate, de calitate si pretul accesibil. De cite ori voi avea nevoie sa inchiriez masina, de atitea ori voi merge anume la aceasta companie. Am doar cuvinte de lauda !!! Recomand cu incredere tuturor si nu ezitati sa apelati, veti ramine 100 % multumiti si impliniti.
Citat